Fondat în 2007, ardesign este un studio multidisciplinar de arhitectură și design interior specializat în crearea de spații din industria hotelieră, pentru recreere și spații rezidențiale de lux. Portofoliul nostru include proiecte pentru branduri internaționale precum Wyndham, Hilton și IHG Hotels & Resorts.

Echipa noastră împărtășește o viziune ce combină integritatea conceptuală și estetică. Avem un portofoliu divers ce cuprinde hoteluri, stațiuni, restaurante, baruri, cinematografe, centre culturale și spații rezidențiale de lux. În proiectele noastre, prioritizăm principiile de design funcțional atunci când proiectăm atât lobby-uri de hotel, cât și medii rezidențiale.

Oferim o gamă integrativă de servicii, inclusiv arhitectură, design interior, design de mobilier, design de iluminat, design de exterior, design vizual și consultanță acustică. Echipa noastră, formată din arhitecți, designeri și ingineri, abordează proiectele la standarde internaționale.

Descoperă proiectele noastre

Portfolio

Analiză
de Teren

Terenul de construcție este o sursă puternică de idei. Procesul nostru implică o evaluare completă asupra luminii, spațiului și formei, aliniate cu nevoile clientului, obiectivele proiectului și bugete.

Design
Conceptual

Dezvoltăm concepte, panouri de inspirație și design schematic. Acestea modelează întregul proiect, ghidând totodată rafinarea designului, planurile de etaj, schițele și selecția elementelor de interior.

Dezvoltare
Design

Odată ce designul schematic a primit aprobare finală, echipa noastră se ocupă de realizarea desenelor detaliate care acoperă sistemele arhitecturale, mecanice, electrice, sanitare și AV/IT.

Design
de Mobilier

Suntem specializați în proiectarea de mobilier personalizat. Ne concentrăm pe eficiență, fără a compromite calitatea. Livrăm piese unice care se potrivesc cu caracterul distinct al fiecărui spațiu.

Modelare și
Randare 3D

De bază, în practica noastră, randarea și modelarea 3D sunt instrumentele folosite pentru a traduce conceptele de interior și arhitectură în realități vizuale, ce oferă clienților reprezentări precise.

Specificații pentru Mobilier și Echipamente (FF&E)

Ne asigurăm de o execuție fără cusur a proiectului. Furnizăm constructorilor planuri complete și informații detaliate, facilitând procesele de stabilire a prețurilor și licitații.

Documente
de Licitație

Oferim suport clienților în procesul de licitație, furnizând întreaga documentație pentru oferte. Pe parcursul acestui proces riguros, ne asigurăm că interesele clienților sunt protejate în totalitate.

Supraveghere
pe Șantier

Avem în vedere alinierea construcției cu specificațiile. Supraveghem instalarea finisajelor și mobilierului, garantând executarea proiectului în conformitate cu cerințele, concluzionând cu inspecția finală.

Evaluare
Post-Ocupare

Evaluăm succesul proiectului și abordăm proactiv problemele și aspectele post-ocupare. Asigurăm satisfacția continuă a clienților și optimizăm spațiul pentru funcționalitate pe termen lung.

ardesign a evoluat și s-a modelat în timp pentru a deveni un studio de familie. Am unit forțele pentru a îmbina cu fluiditate experiența, flexibilitatea și tendințele și inovațiile noilor generații, ținând pasul astfel cu dezvoltările și evenimentele curente.

Prin rafinarea proceselor noastre de design, alinierea cu noile cerințe europene privind eficiența și durabilitatea, și stimularea dezvoltării creative, ne propunem să satisfacem în același timp cerințele estetice, funcționale și de durabilitate.

Leadership

Gândurile noastre

Pasiunea comună pentru modele, culoare și material le-a adus împreună pe Alina și Emma, gustul și abilitățile lor completându-se reciproc. Dragostea Alinei pentru artă și geometrie a stimulat talentul Emmei pentru textură și culoare.

Spune-ne despre proiectul tău

Ne-ar plăcea să discutăm
cum te putem ajuta.

Ia legătura cu noi

Unde ne găsești